Prikkabel set met lampen

175 ProductenPagina 1 van 15

Wat zijn prikkabels ?

Je ziet ze overal, in tuinen, horeca, feesten en partijen, bruiloften, festivals. Prikkabels, maar wat zijn prikkabels eigenlijk ? 
Prikkabels, lichtslingers, lampsnoeren, lichtsnoeren of feestverlichting. Zomaar wat benamingen van prikkabels, vaak wordt allemaal hetzelfde bedoeld. Het zijn platte kabels met fittingen op de prikkabel geprikt, hierdoor is de locatie van de led lamp eenvoudig en overal op de prikkabel te plaatsen. Wij hebben voor elke toepassing de geschikte prikkabel met de juiste led lampen. Of het een feestelijke uitstraling moet geven, of een sjieke. Alles is mogelijk met deze prikkabelsets.

Onze Prikkabel sets:

  • Zijn compleet incl. afsluitringen, stekkers, fittingen, lampen en eindstuk
  • Hebben gegoten fittingen om een betere afdichting te waarborgen
  • Zijn van zeer goede materialen gemaakt waardoor ze zeer robuust zijn.
  • LED lampen hebben waardoor ze zeer duurzaam en zuinig zijn. 
  • Hebben een ruime keuze in lengte, aantal lampen en groot assortiment LED lampen
  • Hebben 2 jaar garantie

Makkelijk te gebruiken

Onze prikkabels worden ook wel feestverlichting of lichtslingers genoemd. Zijn eenvoudig te gebruiken voor elke situatie. Je ziet ze bij festivals, braderieën, op schepen tijdens havenfeesten, in kerstbomen als kerstverlichting en in tuinen onder de overkapping of patio. De toepassingen zijn daarom legio. 

Als u een complete prikkabelset aanschaft hoeft u alleen maar de LED lampen in de fittingen te draaien en de kabel op te hangen. Zo simpel is het! Wilt u deze prikkabels ook nog koppelbaar maken zodat u een hele lange lichtslinger creëert kan dat ook. Met onze contrastekker maakt u de prikkabel ook nog eens koppelbaar zodat u een koppelbare prikkabelset heeft dat later ook nog alleen gebruikt kan worden omdat er een klepje op de contrastekker zit. 

Accessoires voor de prikkabel

Vroeger had je een prikkabel met fittingen waar een gloeilamp in gedraaid moest worden en dat was het. Tegenwoordig hebben we steeds meer leuke accessoires omdat de LED lampen niet warm worden. Zo kunnen de prikkabelsets aangekleed worden met verschillende maten witte Lampionnen of met hangende fittingen. Een combinatie van de lampionnen en hangende fittingen is ook nog eens uniek. Dus steel de show tijdens de BBQ of ander feest. 

Wat klanten vaak vragen : 

  1. Kan de prikkabel buiten gebruikt worden ? Ja, de kabel kan zeker buiten gebruikt worden. Let wel op dat er geen beschadigingen aan de kabel zijn.
  2. Kunnen de LED lampen buiten gebruikt worden ? Ja, de LED lampen kunnen buiten gebruikt worden mits ze in de waterdichte fittingen worden gemonteerd. onze prikkabels zijn waterdicht. 
  3. Kan ik de led lampen vervangen ? Ja, de led lampen kunnen eenvoudig uit de fitting gedraaid worden. Zo kunt u voor de ene moment gekleurde led lampen indraaien en een ander moment warm witte lampen.