Prikkabel set compleet met gekleurde LED lampen

52 ProductenPagina 1 van 5

Breng extra sfeer in de tuin, veranda, overkapping of horecagelegenheid met onze lichtsnoeren.

Welkom bij prikkabelwinkel met onze uitgebreide selectie prikkabel lichtslingers voor buiten met gekleurde LED lampen! Deze lichtslingers zijn de perfecte toevoeging aan jouw buitenruimte en zullen een levendige en feestelijke sfeer creëren. Of je nu een tuinfeest, een bruiloft een horecagekegenheid als een cafe of gewoon een gezellige avond in de achtertuin organiseert, onze prikkabel lichtslingers voor buiten mt gekleurde lampen zullen zeker de aandacht trekken.

Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs en jarenlang lichtplezier.

Onze prikkabel lichtslingers zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De prikkabel lichtslingers zijn voorzien van hoogwaardige materialen en voorzien van energiezuinige LED lampen, waardoor ze niet alleen helder en kleurrijk zijn, maar ook lang meegaan. Dit betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden, zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de lampen.

Eenvoudige installatie van de lichtsnoeren.

Naast het bieden van een prachtige verlichting, zijn onze prikkabel lichtslingers ook zeer eenvoudig te installeren. Elke set wordt geleverd met een stekker en een kabel met een aanloop deel, zodat je ze gemakkelijk kunt aansluiten op een stopcontact in de buurt. Je kunt de lichtslinger ook verlengen door meerdere sets aan elkaar te koppelen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de gewenste lengte te creëren. Hiervoor is een speciale contrastekker benodigd. Tevens kun je er ook voor kiezen om een verlengkabel mee te bestellen. 

Accessoires voor je prikkabel lichtslinger

Bij Prikkabelwinkel hebben wij diverse accessoires om je prikkabel nog persoonlijker en unieker te maken. We hebben lampionnen in verschillende maten en kleuren om aan je lichtslinger te hangen, of wat ook erg leuk is, is om de fittingen te verlengen met onze prikfitting verlengers. Combineer verschillende lengtes om zo een ontzettend leuk effect te verkrijgen. 

Of je nu een feestelijk accent wilt toevoegen aan je terras, een magische sfeer wilt creëren in je tuin of gewoon je buitenruimte wilt verfraaien, onze prikkabel lichtslingers met gekleurde LED lampen bieden de perfecte oplossing. Blader door onze collectie en kies de lichtslinger die het beste bij jouw stijl en behoeften past. Laat je buitenruimte stralen met levendig licht en geniet van de feestelijke ambiance die deze lichtslingers bieden!