Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Bij Prikkabelwinkel hanteren wij de volgende tarieven:

 

Voor Nederland:

 • Bestellingen tot 25 Euro: € 5.75
 • Bestellingen vanaf 50 Euro: Gratis !

 

Voor Belgie:

 • Bestellingen tot 25 Euro: € 6,75
 • Bestellingen van 25 Euro tot 75 Euro: € 6.25
 • Bestellingen vanaf 75 Euro: Gratis!


Voorraad

Prikkabelwinkel.nl heeft zo veel mogelijk eigen voorraden. .

Alle voorraad is nagenoeg realtime wat betekent dat alles wat u kunt bestellen ook daadwerkelijk op voorraad is en dezelfde dag uitgeleverd kan worden. (uitzonderingen daargelaten).

 

Bezorgmoment

Het tijdstip waarop Postnl uw bestelling komt afleveren is niet exact te bepalen. Pakketten kunnen over het algemeen van 8.00u tot 17.30u en op zaterdag bij u bezorgd worden. 


Pakket traceren

Wanneer uw order ons magazijn verlaat  ontvangt u een e-mail van ons met daarin een Track en Tracenummer zodat u uw bestelling kunt volgen.


Verzending en bezorging

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 
Prikkabelwinkel verstuurt uw pakket met diverse transporteurs. Indien u op werkdagen voor 22.00 uur besteld en betaald met iDEAL of Creditcard, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag aangeboden. Dit is het geval bij 98% van de zendingen, maar is helaas niet voor 100% gegarandeerd. Wij streven er wel naar dat u zo snel mogelijk uw producten binnen heeft. Heeft uw bestelling een vertraging van meer dan een dag, zullen wij u verder op de hoogte houden van de verwachte leverdatum

Tijdens de vakantieperiode werken wij met een minimale bezetting. Hierdoor is het mogelijk dat uw bestelling een dag later dan verwacht bezorgd wordt. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Maatwerk

Maatwerk kan helaas niet altijd direct verzonden worden. De bestelling wordt voor u op maat gemaakt. Dit kan 2 werkdagen duren. Via de offerte aanvraag wordt een geschatte verwerkingstijd aangegeven zodat u weet waar u aan toe bent. 

 

Prikkabelwinkel en Milieu

Doordat wij slim omgaan met onze verpakking kunnen proberen wij een steentje bij te dragen aan een goed milieu en kunnen wij de kosten van nieuw verpakkingsmateriaal verminderen. Het voordeel is dat wij op deze manier ook oa. de verzendkosten kunnen verlagen en een hoog serviceniveau kunnen garanderen.

Het is daarom heel goed mogelijk dat u uw pakketje in een gebruikte doos of gebruikt verpakkingsmateriaal kunt ontvangen zonder de kwaliteit van de verpakking te hoeven in te leveren. Verder werken wij met zoveel mogelijk karton en opvulpapier zodat er zo min mogelijk plastic in het milieu terecht komt.

 

Retourneren

U bestelt zonder enig risico want u kunt uw bestelling retourneren binnen de bedenktijd van veertien dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u het product ontvangt. Heeft u meerdere producten ontvangen en niet alles in een keer geleverd gekregen? Dan gaat de bedenktijd in op het moment dat u het laatste product van uw bestelling heeft ontvangen. Binnen deze veertien dagen kunt u uw retour aanmelden waarna u nogmaals veertien dagen de tijd heeft om het product te retourneren.

Tijdens de periode van bedenktijd kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet retourneren. Verzegelde producten kunnen na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd worden.

Producten die retour gezonden worden kunnen NIET geaccepteerd worden in het geval van:

 • Bedenktijd verlopen
 • Zonder compleet en correct ingevuld retour document / factuur
 • Onvoldoende frankering
 • Producten waarvan de verzegeling is verbroken
 • Labels ontbreken of zijn verwijderd van het product
 • Op maat gemaakte producten.

Indien de producten aan bovenstaande uitzonderingen voldoen zal er geen retourbetaling plaatsvinden en zullen wij na betaling van de verzendkosten de producten weer onbehandeld naar u toe sturen.

Indien een geretourneerd artikel defect, beschadigd, gebruikt of niet compleet wordt geretourneerd zullen wij de het orderbedrag minus de waardevermindering terugbetalen.

Verstuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons toe. U betaalt zelf de retourkosten. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat wij het pakket ontvangen, zorg voor een bewijs van aflevering door diegene die het pakket bij ons aflevert. U ontvangt het aankoopbedrag (minus evt. kortingscodes die u heeft gebruikt) binnen 14 dagen retour. Indien er een waardevermindering wordt toegepast zal Prikkabelpaleis u hiervan op de hoogte stellen en daarna het aankoopbedrag minus de waardevermindering aan u worden uitbetaald. Als de retourzending door ons NIET geaccepteerd wordt (zie bovenstaande voorwaarden) ontvangt u geen geld retour. En zal na betaling van de verzendkosten deze zending teruggestuurd worden.
Let op ! Rembourskosten van €15,00 worden niet terugbetaald.

 

Ruilen

Als u uw artikel wilt ruilen, dan kunt u het nieuwe product bestellen in de webshop en het bestaande product retourneren volgens deze retourprocedure.

Retourmelden

Retourneren doet u door de volgende stappen uit te voeren:

 • U kunt de retourmelding via uw account voormelden.
 • Stop de factuur of pakbon mee in de doos zodat wij weten van wie het retourpakket is.
 • Zorg ervoor dat de zending binnen veertien dagen nadat u het heeft ontvangen bij ons is afgeleverd.
 • Uw pakket kunt u sturen naar onderstaand adres:
         Prikkabelwinkel
         Postbus 25
         4690 AA Tholen