Over ons

 

Wij zijn Prikkabelwinkel, een onderdeel van de Amlux verlichting groep. Prikkabelwinkel is een betrekkelijk nieuwe webwinkel maar met heel veel ervaring in prikkabels en grote feestverlichting projecten. Deze 8 jaar ervaring hebben wij opgedaan met andere webwinkels zoals Verlichtingpaleis. 

Projecten als de TV-kantine, Reeshof muze festival, Amsterdam filmbeach festival, Nederlands dans theater zijn enkele klanten waar wij voor hebben gewerkt. 

Waarom een nieuwe webwinkel ? 

Een auto koop je bij de autodealer, en niet bij de groente boer. Een wasmachine koop je niet bij de slager enz. Waarom koop je dan wel je feestverlichting bij een ander soort winkel ? Dat was de grote vraag die wij ons stelden. De juiste producten bij een gespecialiseerde winkel dat klanten kan helpen. Dat is ons uitgngspunt, hier hoort een gespecialiseerde webwinkel bij. 

 

Service

Prikkabelwinkel levert zijn kwalitatieve producten zeer snel uit, het bestelproces gaat erg makkelijk. Evenals het retourneren van uw bestelling als deze niet bevalt. U kunt zeer simpel uw retour via uw account aanmelden en daar aangeven wat u retour stuurt. Heeft toch vragen ? wij hebben diverse communicatiemiddelen ter beschikking zoals E-mail, Contactformulier, Whatsapp, Chat en Telefoon. Vaak zijn wij ook 's Avonds en in het weekend bereikbaar. 

 

Prikkabelwinkel
Steenspil 14A
4661 TZ Halsteren;
Telefoon +3185-3032605
Whatsapp: 06-82691314
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 22058870
Btw-identificatienummer: Op aanvraag