De beste kwaliteit voor iedereen
30 dagen bedenktijd. Niet goed ? geld terug
Extra lage prijzen
Lage verzendkosten
9.5 tm-wwk
Lage prijzen en langere levertijden

Lage prijzen en langere levertijden

minuten lezen

In de wereld van e-commerce draait alles om het maken van keuzes. Soms moeten we creatief denken om de concurrentie voor te blijven en u betere prijzen te kunnen bieden. Daarom willen we graag ons nieuwste idee met u delen: het verlengen van onze levertijden van een belofte van 24 uur naar 1-2 dagen. Dit ogenschijnlijk tegenstrijdige idee heeft echter een logische reden: hierdoor kunnen we onze prijzen aanzienlijk verlagen.

Waarom kiezen voor langere levertijden?

De beslissing om de levertijden te verlengen was geen impulsieve zet, maar eerder het resultaat van zorgvuldige overwegingen. Hier is waarom we deze verandering hebben doorgevoerd:

  1. Efficiëntie: Een levertijd van 24 uur vereist een zeer strak georganiseerde en kostbare logistieke keten. Door dit uit te breiden naar 1-2 dagen kunnen we efficiënter werken en onnodige kosten verminderen.

  2. Prijsconcurrentie: Met langere levertijden kunnen we onze kosten verlagen, wat ons in staat stelt om meer concurrerende prijzen aan te bieden. Dit is goed nieuws voor onze klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

  3. Duurzaamheid: Snelle leveringen vereisen vaak luchtvervoer, wat aanzienlijk bijdraagt aan de ecologische voetafdruk. Door over te schakelen naar iets langere levertijden kunnen we efficiëntere vervoersmethoden benutten en daarmee onze impact op het milieu verminderen.

  4. Kwaliteit: Een kortere levertijd kan soms ten koste gaan van de kwaliteit van onze dienstverlening. Met een iets langere marge hebben we meer ruimte om ervoor te zorgen dat elk product dat ons magazijn verlaat, voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Wat betekent dit voor u?

We begrijpen dat tijd voor sommige klanten van essentieel belang is, en we willen u geruststellen dat we nog steeds hard werken om uw bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Onze nieuwe levertijdverwachting van 1-2 dagen zal echter een beetje geduld van uw kant vragen.

In ruil daarvoor kunt u verwachten dat onze prijzen aanzienlijk zullen dalen, wat betekent dat u meer waar voor uw geld krijgt. Ons toegewijde team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw winkelervaring soepel en bevredigend blijft verlopen.

Conclusie

Onze beslissing om de levertijden te verlengen is geen stap terug, maar een slimme zet om vooruit te gaan. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering zowel onze klanten als ons bedrijf ten goede zal komen. We blijven ons inzetten voor kwaliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen.

We kijken ernaar uit om u dezelfde geweldige producten te blijven bieden, maar nu met een vriendelijker prijskaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0