De beste kwaliteit voor iedereen
30 dagen bedenktijd. Niet goed ? geld terug
Extra lage prijzen
Lage verzendkosten
9.5 tm-wwk
Feestelijk verlichten: Welke lampionnen passen bij jouw evenement?

Feestelijk verlichten: Welke lampionnen passen bij jouw evenement?

minuten lezen
Tips voor het kiezen van gekleurde, kleine en grote lampionnen in combinatie met prikkabels. Lees hier hoe je de perfecte gezellige en trendy sfeer creëert.

Het ophangen van gekleurde lampionnen in combinatie met prikkabels zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, tuinfeest of ander evenement. Maar welke maat lampion past het best bij jouw evenement? En welke kleuren zorgen voor de juiste sfeer?

Welke lampionnen in de prikkabel?


Bij het kiezen van de juiste lampionnen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de lampion en de afstand tussen de prikkabels. Kleine lampionnen van bijvoorbeeld 25 cm of 35 cm zijn geschikt voor een afstand tussen de prikkabels van ongeveer 50 cm. Dit zijn de prikkabels van bijvoorbeeld 10 meter met 20 lampen, 15 meter met 45 lampen of 20 meter met 40 lampen. Grotere lampionnen van 35 cm of meer passen beter bij een afstand tussen de prikkabels van 50-100 cm. Het combineren van verschillende afmetingen lampionnen op een prikkabel kan een prachtig en uniek effect creëren. Door te spelen met maten, kleuren en patronen kun je een geweldige sfeer creëren in elke ruimte of buitenruimte. Door kleine en grote lampionnen af te wisselen op de prikkabel, kun je een speels en dynamisch effect creëren dat zorgt voor een levendige uitstraling. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren lampionnen te gebruiken om een thema of stemming te creëren die past bij de gelegenheid. Met de vele opties in kleuren en maten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus wees creatief en maak een verbluffende lichtinstallatie die zorgt voor een onvergetelijke sfeer.

Gekleurde of witte lampionnen ?

De kleur van de lampionnen belangrijk voor de sfeer die je wilt creëren. Gekleurde lampionnen in verschillende kleuren zorgen voor een vrolijke en speelse uitstraling en een leuke sfeervolle toevoeging aan elk feest of evenement terwijl de witte lampionnen juist voor een romantische en rustige sfeer kunnen zorgen. Wil je een trendy en moderne uitstraling? Kies dan voor witte lampionnen.

Lampionnen voor buitengebruik.

Nylon lampionnen zijn een geweldige optie voor buitengebruik in combinatie met een prikkabel. Nylon is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en UV-stralen, waardoor het perfect is voor buitenfeesten en evenementen. Bovendien zijn nylon lampionnen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, waardoor je eindeloze combinatiemogelijkheden hebt. Of je nu kiest voor kleine of grote nylon lampionnen, en of je ze nu in één kleur of in verschillende kleuren gebruikt, nylon lampionnen zijn geschikt om buiten te gebruiken. Voeg ze toe aan je prikkabel om een betoverende lichtslinger te creëren die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Kort samengevat: Bij het kiezen van lampionnen in combinatie met prikkabels is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de lampion en de afstand tussen de prikkabels. Daarnaast bepaalt de kleur van de lampion de sfeer van het evenement. Laat je inspireren en creëer de perfecte sfeer voor jouw feest! Om u op weg te helpen hebben wij een aantal voorbeelden van het gebruik van de lampionnen i.c.m. prikkabels.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0