De beste kwaliteit voor iedereen
30 dagen bedenktijd. Niet goed ? geld terug
Extra lage prijzen
Lage verzendkosten
9.5 tm-wwk
Nieuws

Nieuws

minuten lezen
Stichting Opkikker is een organisatie die zich inzet voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De stichting organiseert opkikkerdagen, waarbij het hele gezin een dag vol plezier en ontspanning beleeft.

Prikkabelwinkel spaart dit jaar voor stichting Opkikker. 

Dit jaar heeft Prikkabelwinkel samen met stichting opkikker besloten om voor elke beoordeling 2 euro te sparen zodat wij aan het eind van het jaar een mooi bedrag kunnen overhandigen aan deze stichting dat enorm goed werk verricht door opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind te organiseren. 

Wie is stichting opkikker? 

“Al vanaf 1995 organiseren wij Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin we door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen. Deze activiteiten zijn talloos en breed. Niets is ons te gek, alles kan. We zijn trots op onze organisatiekunst, waarmee we duizenden gezinnen helpen en waarbij diezelfde hulp ook nog eens toegesneden is op de individuele gezinssituatie. 

Maar de Opkikkerdag is pas het begin. Hierop volgt het Ambassadeurschap met nog vele, bijzondere momenten die het hele gezin keer op keer weer van nieuwe energie zullen voorzien! Door het ambassadeurschap geven we trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur. 

Wij zijn Stichting Opkikker, een keten van kracht.”

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0